HTML

happyhappy-joyjoy in Belgium

hát ebben a blogban én(dija) és Zsuzsi arról fogunk írni,h mik történnek velünk itt a nagy külföldön.

Friss topikok

Linkblog

aarrgghh...5hét..5kib****hét...bakker mindjárt otthon vagyunk...most sírjak vagy nevessek?

2009.05.23. 13:54 Zsuzska&Dijush

heyyy...itt Dija.fufh.nagyon rég írtam,sorry mindenkinek.multhéten amikor taliztunk Zsuval valahogy nem volt lelkierőm nekiállni blogozni,meg amugy sem volt semmi értelmes a fejecskémben amit letudtam volna irni...nah de most...=D

asszem az értelmestől messze fog állni de sebaj.a lényeg h irok,h mindenkinek jó legyen=D

holkezdjemholkezdjem..jah igen tul vagyok Anglián.minden tök simán ment,kivéve az indulást.ott kezdődött,h szinte nem aludtam egy percet sem,és kb hajnal 2körül(4órával az indulás előtt)kaptam egy smst Jonastól,h nemtud kivinni a reptérre,mert csak msot végzett a Zusterben,és pihennie kell a Batizadora(igen,mert aznapvolt a porto de barras batizado)és Knarf jön értem,és h neharagudjak és ne féljek mert ö megbizik Knarfban mert nagyon jo vezető.mondom király.ismerem Knarfot én is, ott dolgozott a Zusterben évekkel ezelött csak abba kelllett hagynia a háta miatt,és minden héten min.4x ott ül a bárpult mögött és iszogatja a sörét..lényegtelen.reggel kelés,csík szemekkel és sötét karikákkal kimásztam az ajtón,Knarf is pont akkor érkezett kb u.abban az állapotban.akkor induljunk.sima utunk volt,eltekintve attól,h mind2önk szervezete kávé után kiáltott és az autopálya melletti összes kis étterem vagy pihenő zárva volt,ugyh csak a reptéren tudtunk kielégiteni ezt a vágyunkat,ahova mint utobb kiderült 1órával hamarabb érkeztünk...benéztem egy kicsit nem 8:25kor hanem 9:25kor indult a gépem..én nemtudom mit álmodtam meg,de Knarf arckifejezését asszem soha nem fogom elfelejteni,amikor megtudta h igen.aludhatott volna 1órával tovább..de tulvoltunk rajta.sikeresen megérkeztem a jetbussal(2órás ut)London Victoriára.bazi nagy.elkezdtem kószálni h megtaláljam a vonatállomást(mert persze h L.Victoriánal több része van)és összetalálkoztam egy sráccal aki u.azzal a busszal jött mint én.Or-nak hivják és holland.megkérdeztem h csak nem a vonatállomást keresi azt felelte de,találjuk meg együtt,mondom okkké.közöltem vele h irtóra kell pisilnem,mondta h akkor menjünk találjuk meg a WCt elöbb,meg is lett,lélekszakadva rohantam be,a csomagomat Orra biztam,és az a tény h bazzeg ezaz első alkalom,h látom ezt a srácot,mért kéne benne megbiznom,mivan ha csak egyszerűen felkapja a tatyim és elviszi, csak akkor futott át az agyamon amikor már a WC felett guggoltam.erőt vettem magamon h ne essek kétségbe,és végül nem is kellett,Or hűen őrizte a csomagom,majd elbucsuztunk megköszöntem neki és ennyi volt.illetve akkor azt hittem ennyi volt,de amikor visszafelé mentem és ismét a Victorián bolyongtam 3nappal késöbb,hát kit pillantok meg a buszmegállóban,Ort.a legfurcsább h nem lepődtem meg,ő annál inkább,mondtam neki nézd,nincsenek véletlenek.persze kiderült h u.azzal a busszal és u.azzal a géppel szándékozunk visszatérni Hollandiába(mert ugye a reptér ott volt).mondanom sem kell h végig dumáltuk az utat,és egy nagyszerű srácot ismertem meg benne.nagyon örülök neki h a Sors ilyen embereket vet az utamba.

nadehát ennyit erről.kedvenc nővérem Brighton vonatállomáson várt rám már legalább félórája mert azthitte gyors vonattal megyek(jah hozzátenném,h a vonatjegy Brightonba,csak oda,20 font volt.ez tényleg rablás a javából)de hát a nyakba ugrás igy is megvolt.nagyon örültem h viszont látom őt és a világ legédesebb unokaöccsét.nagyon fáradt voltam egyértelműen aznap,de érdekes módon szinte az volt a legmozgalmasabb nap(eltekintve a hétfőtől).elmentünk először h jó akkor most iszunk egy sört valahol.Brightonban pont aznap volt v.mi banzáj ugyh emberek ezrei özönlették el az utcákat,és persze h nem volt ülőhelyünk,ugyh ácsorogva majd egy park fűvén fogyasztottuk el söröcskéinket.megismertem Samet egy barátjuk nővéreméknek.hadar mint az állat,kb a 20%át értettem annak amit mondott,de az is vicces volt.hétfő este vele mentem el felfedezni az angol kocsmákat és belekóstolni az ale-be....az a pár nap amit ott töltöttem ugy repült el,h csak akkor ocsúdtam fel amikor rájöttem h héj már megint a vonatállomáson vagyok.nem csináltam semmi izgalmasat csak pihentem,sétáltunk,és gyönyörködtem a tengerben.hétfőn aztán belevetettük megunkat a shoppingolásba,2órát tuti eltöltöttünk egy Primarkt nevű helyen ahol minden nevetségesen olcsó és mindenből annyi van,h amikor csak átmentem a szemközti kávézóba pisilni,és visszamentem olyan érzésem volt h lecserélték az egész árukészletet.hozzáse teszem h a Primarkt 3szintes...igazi pénztárca gyilkos.de megérte=)=).

Brighton egyébként gyönyörű,rengeteg a fiatal,és még tengerpart is van.úgyh eldöntöttem h tuti élni fogok egyszer ott.remélem a közeljövőben.Nővéremmel egyszerűen nemm is értem h miért nem töltöttünk eddig több időt együtt,annyiradeannyira jó volt a társaságában lenni,szószerint feltöltött energiával és önbizalommal,nagyon örülök neki és bazi büszke vagyok rá h ilyen nővérem van.

nagyon sok dologra jöttem rá és nagyon sok döntést hoztam azután miután kinn jártam.elsősorban eldöntöttem h befejezem a rohadt VIKet és úgy hagyom ott M.o-t ahogy csak illik..lehet ez kicsit nem hangzik tul hazafiasan de tudod mit.nem vagyok hazafi.Duduval(oszttársammal aki Németoban van)tudtam váltani a minap párszót és ő is u.ezen a véleményen van,sőt ő már elkezdett sulit keresni odakinn,neki van töke otthagyni a VIKet,és igaza van,ő csinálja jól.eddig azt hittem fiatal vagyok én még ahhoz h életreszóló döntéseket hozzak,de nem.a terv kész.az álmok amik eddig csak a tudatom legmélyén voltak meg,tervekké váltak,és tisztán lebeg előttem a kép a jövőmről ami nem M.o-n lesz....

hát ennyit szántam ideírni.velem amugy minden rendben van,még mindig rengeteget gályázok,a napok száguldanak,és mindjárt otthon vagyok.nem akarom...5hét...

c ya next time...

xx

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://havingfuninbelgium.blog.hu/api/trackback/id/tr951139142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

evon · http://kisvince.blogspot.com 2009.05.25. 10:40:16

Na, jó volt elolvasni a hazautadat, mert arra még kíváncsi voltam, hogy ezzel a pasival megint összefutottál az tök izgi! A világ egy nagy falu! Jó volt, hogy itt voltál, tök könnyedén ment minden, köszi a dicsérgetős részt hehehe. Klassz, hogy így összeállt a fejedben a közeli jövőkép, meglátod majd ezek után milyen könnyedén fog minden sikerülni. Amint megvan az elhatározás, az univerzum besegít! Élvezd ki az utolsó pár hetet nyugaton, és persze jó utat haza!

evon · http://kisvince.blogspot.com 2009.05.25. 10:43:22

Ja, mégvalami. A hazafiság illuzió. Fontos, de nem a lényeg. Don't beat yourself up about it.

Zs., the Elekes 2009.05.31. 08:39:51

Nah, Tutti h sikerült kontaktusba kerülni:D Örülök h nem elszomorít az, h haza kell jönni, és találkozni velünk. Szerény számítasaim szerint akkor még innentől 4 hét mi? Az komoly. Szóval mész élni külföldre, az jó móka, én is szeretnék, de úgy tűnik a "felső szervezési osuztály:P" nem ezt szánta nekem, mindegy. Jaja, amúgy ott írtam, de akkor nem fogok, ha ugyse tudod elolvasni, csakhát itt meg mindenki látja, én meg szégyenlős vagyok...:D Akkor az a pár hét eltelik, ha addig van ötleted, hol váltsunk pár szót, sikolts, persze csak virtuálisan. Addig is minden jót, élvezd aaa őő fejlett országok nyújtotta szépségeket...lol:D
PUSSZA

Forgi76 2009.06.19. 18:44:22

@evon: Csapj a szádra gyorsan! Ha itt élsz, akkor a hazafiasság nem illúzió, ha meg valahova elhúztál már külföldre, akkor jogod sincs véleményt mondani mert nincs hazád. ;)
süti beállítások módosítása